duminică, 29 octombrie 2017

Cat de recomandate sunt caloriferele din otel?


Cum sezonul rece se apropie cu pasi repezi, tot mai multe familii se gandesc la confort, astfel ca radiatoarele joaca un rol esential in acest sens. Se gasesc mai multe optiuni in magazine, pentru toate nevoile si preferintele, astfel ca oricine poate apela la Bricosteel, unde unele dintre cele mai populare optiuni sunt caloriferele din otel.

Diferite avantaje
De cele mai multe ori acestea au o durata de viata de pana la 10 ani, insa cifra poate fi prelungita daca se intretin cu atentie. De asemenea, acestea se pot incalzi pana la 100 de grade, astfel ca ofera cel mai bun randament in colaborare cu centralele termice, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mai mici decat in cazul altor tipuri de calorifere. In schimb, daca se tine cont de cateva aspecte, proprietarii pot obtine cele mai bune performante de pe urma acestora, precum alegerea celor mai plate si mai lungi, care sunt mai eficiente.

In plus, se recomanda evitarea instalarii acestora in apropierea unor suprafete vitrate din exterior, insa trebuie omise si blaturile montate peste acestea. De regula, locul ideal pentru montaj este coltul incaperii, pentru ca pe aceasta cale se reduce condensul si de aici va pleca caldura intotdeauna. Totodata, pentru performante maxime, aceste calorifere din otel trebuie aerisite anual. Nu in ultimul rand, acestea sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar in comparatie cu alte tipuri de calorifere.

Minusuri
In schimb, la fel ca oricare alt produs, si acesta aduce cateva minusuri, astfel ca raportul calitate – pret este unul direct proportional, in sensul ca performantele sunt considerate inferioare altor tipuri de calorifere, insa si tarifele sunt mai mici. Asadar, clientii trebuie sa se astepte la o putere mai mica, dar implicit si facturi mai mici in fiecare iarna, chiar daca conditiile nu sunt aceleasi cu cele aduse de alte modele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu