joi, 18 august 2022

Avantajele personalizarii obiectelor

Povestea Agrafa Print a început în 1997, când doi oameni tineri, pasionați, au avut curajul să înființeze o companie numită Speed ​​Promotion. De aici, a fost nevoie doar de încă un pas pentru a înființa un departament separat care să gestioneze doar comenzile pentru articole promoționale care au fost tipărite digital. Așa că, șase ani mai târziu, a existat o nouă tipografie în București numită Agrafa Print. Era un departament și un brand separat de prima agenție. În acest moment, brandul are un portofoliu impresionant de peste 120 de clienți, care include mărci cunoscute din întreaga lume. Ei au spus că lucrurile care au făcut din Agrafa un brand de succes au fost profesionalismul, dăruirea, implicarea, comunicarea bună, calitatea și varietatea produselor și prețurile foarte mici în comparație cu cât de grozave erau produsele.

De asemenea, în etapa de configurare a produsului, fiecare client poate alege diferite caracteristici pe care le va avea obiectul final, atât standard, cât și care sunt disponibile doar pentru acel produs. Aceștia pot alege și varianta de realizare a graficii pentru modelul care va fi imprimat pe medalii de la zero. Așadar, se pot asigura că totul despre modul în care este realizat produsul este sincronizat, de la dimensiune la culori, modele, finisaje și, dacă este necesar, finisaj. Am adăugat și opțiunea de a solicita o probă de medalie gratuită, care poate fi ridicată de la biroul nostru sau trimisă prin curier. În acest fel, sperăm să putem găsi și remedia eventualele erori cu clienții noștri, fie că sunt cu fontul, culorile, dimensiunile, formele etc.

La Agrafa, facem tot posibilul pentru a ne asigura că nu trebuie să faceți probleme. Facem acest lucru investind constant în tehnologie și utilaje, astfel încât să putem face chiar și cele mai complicate modele de medalii pentru dvs. Așadar, pentru a realiza cele mai creative și de înaltă calitate medalii personalizate, Agrafa are o echipă de experți dornici să-și lase amprenta în cel mai bun mod pe modulele în care se va desfășura evenimentul pentru care a fost nevoie de medalii. Se gasesc nenumarate produse, inclusiv suport numar personalizat pentru promovarea non stop a unei afaceri.

Prețul final se va baza pe toate informațiile pe care le oferiți atunci când configurați produsul, inclusiv numărul de bucăți și modul în care va fi plătit și expediat. Promitem că se va potrivi perfect cu calitatea înaltă a produselor. De asemenea, dacă prima dumneavoastră comandă la noi este mai mare de 30 Euro (fără TVA), vă garantăm că prelucrarea grafică se va face gratuit. De asemenea, orice comandă care costă mai mult de 60 de Euro este expediată gratuit oriunde în țară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu