duminică, 11 septembrie 2016

Iasiul si Cazarea in Regim Hotelier

Chiar daca Moldova este adesea omisa de pe itinerariile turistilor romani si straini, aceasta zona a tarii se lauda cu cateva atractii importante, iar orasul Iasi este una dintre ele. Fosta capitala a tarii, Iasiul gazduieste suficiente locuri care nu trebuie ratate de catre niciun turist, fie ca este vorba de bulevardul Stefan cel Mare unde se regasesc Mitropolia, Palatul Roznovanu (cladirea in cadrul careia este gazduita primaria), manastirea Trei Ierarhi, bulevard care la ambele capete ale sale se afla alte puncte de interes. Pe de o parte Palatul Culturii, cea mai importanta cladire a orasului, alaturi de complexul Palas, iar la celalalt, piata Unirii care duce catre zona pietonala Lapusneanu, unde se gasesc alte atractii.

Locuri de cazare



In oras se gasesc locuri de cazare pentru toata lumea, de la hotelurile din centru care sunt ceva mai costisitoare, la cele din cartierele apropiate in cadrul carora preturile sunt mai accesibile. In schimb, poate ca cei mai inspirati sunt cei care aleg regim hotelier in Iasi, deoarece pe langa tarifele scazute, oaspetii au parte de mai multe avantaje.

Conditii grozave


Pe aceasta cale ai ocazia de a te simti ca acasa, dar la mare distanta de casa, avand parte de tot confortul. Apartamentele sunt dipuse pe toata suprafata orasului, astfel ca in functie de preferinte si necesitati il poti alege pe cel preferat. Majoritatea sunt dotate televizor lcd, bucatarie proprie, una sau doua bai, unul sau doua balcoane, aer conditionat, internet, locuri de parcare etc. Mai mult, oaspetii se pot bucura de suprafete mult mai extinse decat simplele camere de hotel, unde sunt disponibili cel mult 15 metri patrati.

Economii 



Cei care aleg regim hotelier Iasi pot face economii de pana la 40% doar prin alegerea acestui tip de cazare, in timp ce bucataria propria si lipsa nevoii de apelare la transportul in comun poate duce la economii si mai mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu