vineri, 9 septembrie 2016

La cat timp se verifica centrala termica?

Centralele termice sunt tot mai des intalnite in numeroase apartamente, intrucat populatia a constientizat cat de semnificative sunt avantajele aduse de acestea si de economiile mari ce pot fi facute anual. In plus, acestea aduc si mai mult confort, caldura disponibila pe toata durata anului, la preturi mult mai bune decat atunci cand esti racordat la reteaua municipala si unde esti la mana autoritatilor. In schimb, si aceste dispozitive se pot deteriora daca nu sunt intretinute in mod corespunzator, iar responsabilitatea este una destul de mare.

Diferite servicii

In schimb, Pro Constructo din Bucuresti propune o lista bogata de servicii, iar printre acestea se numara si verificare centrala termica. Aceasta trebuie controlata la fiecare 2 ani de catre un specialist, la fel ca in cazul autoturismelor, iar daca termenul nu este respecta si beneficiarii se folosesc de dispozitive in afara legii vor putea fi sanctionati. Angajatii sunt foarte experimentati si au cunostinte vaste despre majoritatea tipurilor de centrale termice disponibile pe piata, astfel ca nici unul nu va ridica probleme pe durata verificarii.
Clientii sunt consiliati si cu privire la achizitionarea modelului potrivit in functie de situatia prezentata, totul pentru a se lua cea mai buna decizie, la tariful potrivit.

Preturi accesibile


Preturile pentru acest serviciu variaza, insa sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel incat fiecare persoana sa se poata bucura de confortul de a detine propria centrala termica, care sa functioneze in cele mai bune conditii si respectand rigorile legii. Cei peste 20 de angajati experimentati au cunostintele necesare pentru ca in cel mai scurt timp sa verifice orice tip de centrala, iar clientii sa stie cum sa le foloseasca in cele mai bune conditii. Astfel, serviciul de verificare centrala termica nu numai ca este impus de lege, dar este si recomandat, pentru ca specialistii sa se asigure ca acestea functioneaza perfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu