vineri, 9 decembrie 2016

Punctele de lucru au nevoie de verificare pram

Verificarea Pram este o adevarata necesitate care aduce mai multa siguranta la locul de munca si in oricare alt mediu. Tinand cont ca toate cladirile construite inainte Revolutie au respectat prevederile si normele specifice acelei perioade, acestea nu sunt adaptate la cerintele moderne din ziua de azi, iar retelele electrice pot oricand da semne de oboseala, care se manifesta prin scurt circuite foarte periculoase.

 Daca in urma cu 20 de ani singurele dispozitive electrice dintr-o locuinta sau de la locul de munca erau un televizor, frigiderul si ocazional un calorifer electric, astazi se gasesc mai multe televizoare, mai multe aparate de la cuptor cu microunde, plite electrice, telefoane, fiind foarte comune situatiile in care retelele vechi cedeaza.

La cine apelam?

Astfel, nu numai ca este impusa de lege, dar verificarea Pram se dovedeste a fi o adevarata necesitate, intrucat aceasta este ocazia potrivita ca specialistii sa se asigure de buna functionare a retelelor si sa ia masurile adecvate atunci cand este nevoie. Procedura ar trebui efectuata la fiecare 6 luni, iar in urma interventiei trebuie notate cateva informatii importante, ce vor fi de folos pentru urmatoarea verificare. Pro Constructo reprezinta compania potrivita la care pot apela bucurestenii care isi doresc sa aiba parte de servicii de calitate, efectuate de catre cel mai bine pregatit personal.

De notat


Astfel, conteaza in primul rand data la care s-a efectuat verificarea, alaturi de numele specialistului, deoarece doar persoanele autorizate pot desfasura o astfel de activitate. In plus, este esentiala si cunoasterea aparaturii cu care s-au realizat testele, intrucat pot exista diferente intre rezultatele obtinute si nu trebuie omise conditiile solului, ce poate fi foarte uscat, uscat sau umed. De asemenea, daca au fost identificate si remediate probleme, acestea trebuie comunicate deoarece pe viitor sa se cunoasca modificarile aduse de-a lungul timpului la nivelul retelei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu