joi, 17 noiembrie 2016

De unde putem cumpara instalatii gpl in rate

Din cauza cresterii continue a preturilor carburantilor, numerosi soferi s-au orientat catre modalitati prin care sa faca economii, unele mai eficiente decat altele. In schimb, poate ca cea mai inspirata alegere o reprezinta optarea pentru un sistem GPL, care permite efectuarea unor economii de pana la 50% la fiecare drum parcurs. In plus, soferii au la dispozitie numeroase alte avantaje atunci cand apeleaza la monteazagpl.ro, intrucat masinile lor vor functiona in cele mai bune conditii, iar durata de viata a motoarelor este prelungita cu pana la 20%, in functie de conditiile de utilizare.

Preturi accesibile

Cu alte cuvinte, sunt multi cei care se intereseaza de instalatii gpl in rate pe care sa le achite fara dobanda, iar tinand cont ca pretul mediu al unui asemenea sistem este de circa 2.500 de lei, aceasta suma, de cele mai multe ori este amortizata in decurs de un an. De asemenea, tinand cont ca pretul GPL-ului este la jumatate fata de cel al benzinei sau motorinei, soferii vor circula la jumatate de pret, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care taxiurile sunt dotate cu astfel de sisteme.

Caracteristici

In ziua de azi instalatiile GPL sunt mult mai moderne, respecta chiar si standardele euro 6 impuse si se pot adapta atat la motoarele obisnuite, cat si la cele pe benzina, in timp ce comutarea intre GPL si carburantul obisnuit sa se faca automat, fara ca soferii se sesizeze acest lucru. Pe aceasta cale, in cursul iernii cand multe masini pornesc mai greoi, iar GPL-ul nu ar putea face fata, pornirea se poate face foarte simplu pe benzina, iar apoi se trece imediat pe GPL.

Mai mult spatiu


In plus, cei interesati de instalatii GPL in rate se pot bucura si de faptul ca aceste rezervoare se prezinta astazi sub forma rotii de rezerva, motiv pentru care acestea nu vor mai ocupa o portiune importanta a portbagajului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu