luni, 14 noiembrie 2016

Obloanele din aluminiu ofera o mai buna izolare

Obloanele din aluminiu sunt intalnite la tot mai multe locuinte deoarece proprietarii de case au sesizat cat de importante sunt avantajele aduse de acestea. Asadar, pe lansa asigurarea unui aspect modern, jaluzelele exterioare pot fi personalizate pentru a se adapta la preferintele tuturor clientilor, care au posibilitatea de a alege culorile potrivite, forma, grosimea lamelelor si multe alte aspecte.
In schimb, motivul principal pentru care au fost confectionate aceste rulouri a fost sa aduca un plus de intimitate in orice locuinta, iar razele puternice ale soarelui sa nu reprezinte o problema. Insa cu aceasta ocazie s-a constatat ca sunt mai multe beneficii, pe langa rolul estetic si asigurarea intimitatii, importante in orice caz.

Avantajele aluminiului

Aluminiul este unul dintre materialele cele mai folosite in domeniul constructiilor in ziua de azi, facand fata cu brio si in cazul nostru, unde indeplineste mai multe criterii. De asemenea, materialul este unul foarte prietenos cu mediul inconjurator datorita faptului ca poate fi reciclat de nenumarate ori, iar durata sa de viata este de minim 50 de ani, timp in care se prezinta in cele mai bune conditii.

Mai multa siguranta

In schimb, in cazul celor care locuiesc la casa, furturile din locuinte reprezinta un fenomen destul de des intalnit, insa obloanele din aluminiu sunt ideale in acest sens, intrucat tin la distanta orice musafir nepoftit, limitandu-i posibilitatile de a intra in locuinta. In plus, acestea sunt ideale si pentru faptul ca protejeaza ferestrele impotriva loviturilor sau conditiilor meteo nefavorabile.

O buna izolare


Temperaturile ridicate sau foarte scazute nu vor mai reprezenta o problema deoarece obloanele din aluminiu imbunatatesc izolatia termica cu pana la 20%, astfel ca variatia valorilor din exterior nu vor fi resimtite si in interior unde se poate mentine o temperatura potrivita. De asemenea, nici zgomotele nu vor mai fi la fel de deranjante datorita unei bune izolari fonice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu