luni, 31 octombrie 2016

In Baia Mare regimul hotelier baga hotelurile in faliment

Nordul tarii este adesea vizitat atat de romani, cat si de straini care vin aici atrasi de frumusetile naturale, insa Baia Mare nu dispune de suficiente locuri de cazare pentru toata lumea, unii turisti fiind nevoiti sa se orienteze catre localitatile din apropiere, caz in care apare dependenta de autoturism pentru orice deplasare. In schimb, exista o solutie care aduce numeroase avantaje si anume alegerea regimului hotelier din Baia Mare, ocazie cu care se poate inchiria un apartament, o garsoniera sau o casa pret de cateva zile, la tarife foarte mici.

Economii importante

De exemplu, o camera la un hotel de 3 stele din inima orasului, oaspetii sunt nevoiti sa pregateasca minim 200 de lei, cand in tot acest timp se poate inchiria un apartament de 3 camere la acelasi pret, in aceeasi zona si care ofera conditii similare. In plus, 3 camere sunt suficient de spatioase pentru a gazdui 6 persoane, iar suma totala de 200 de lei se imparte egal devenind mult mai mica.

Fara deranj

De asemenea, concediul este acea perioada a anului in care oricine isi doreste sa se relaxeze, insa in cazul sederii la hotel, aproape intotdeauna se gasesc angajati sau alti oaspeti care sa faca zgomot si sa deranjeze. Predarea cheii la receptie reprezinta un adevarat disconfort, pe care multi nu sunt dispusi sa il aloce, astfel ca regimul hotelier Baia Mare poate reprezenta cea mai buna alegere. Aceasta este si ocazia potrivita pentru orice oaspete sa traiasca ca un localnic si sa se integreze in societate.

Mai mult confort

Aceste apartamente sunt dotate la fel ca cele in care locuim acasa, astfel ca nu lipseste nimic. Mobilierul este de calitate, bucataria bine utilata, regasindu-se frigider, aragaz, vesela, cuptor cu microunde, in timp ce internetul wireless, alaturi de televizor sunt disponibile in orice locuinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu