sâmbătă, 15 octombrie 2016

De unde putem cumpara lenjerii din bumbac satinat ?

Cele mai populare lenjerii de pat sunt cele din bumbac satinat, intrucat acestea promit foarte mult confort, insa si un aspect placut datorita texturii lucioase si sentimentului placut la atingere. In plus, odihna este foarte importanta pentru cei mai multi dintre noi, iar acest material este ideal in acest sens. Acest tip de lenjerie este potrivit atat in camera copiilor, cat si a adultilor datorita faptului ca permite pielii sa respire asa cum trebuie, nu provoaca iritatii, iar durata de viata este de cativa ani.



Intretinerea lenjeriilor

Mai mult decat atat, nici intretinerea nu reprezinta un aspect complex, fiind suficient ca lenjeriile din bumbac satinat sa fie spalate la masina automata la cel mult 30 de grade, sa nu se foloseasca solutii de inalbire in cadrul acestui proces, iar pentru a se calca, valoarea maxima admisa este de 120 de grade.

Schimba aspectul dormitorului tau

Orice camera poate sa devina mult mai interesanta prin intermediul acestora, iar la Casa New Concept sunt disponibile o multime de modele, care sa indeplineasca preferintele chiar si celor mai pretentiosi clienti. De la variantele clasice, simple, la cele pline de culoare si imaginatie, toate se gasesc cu usurinta in acelasi loc, la cele mai bune preturi.

Nu mai pierde timp

Lipsa timpului reprezinta o problema pentru cei mai multi dintre noi, iar cei care aleg sa comande online nu mai sunt nevoiti sa piarda ore intregi prin magazine, cand pot sa aleaga produsele preferate din confortul propriei locuinte. De asemenea, pentru comenzile a caror valoare depaseste 399 de lei, se asigura transportul gratuit, acestea incepand sa fie livrate incepand cu ziua urmatoare. In plus, se gasesc dimensiuni pentru toate paturile, de la cele de o singura persoana, pana la cele medii sau chiar king size, lenjeriile din bumbac satinat fiind cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu