luni, 10 octombrie 2016

Autoprint - firma specializata in estetica auto

Autoprint vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa isi personalizeze autoturismele proprii, sa le inscriptioneze, serviciu comun in randul firmelor cu flote de masini sau celor care au nevoie de stickere auto sau diferite tipuri de autocolante. Preturile sunt avantajoase pentru toate buzunarele, motiv pentru care firma se bucura de un numar important de clienti, multumiti de calitatea serviciilor primite. Daca si tu vrei ca iti infrumusetezi masina, poti sa accesezi www.autoprint.ro si sa urmaresti preturile, care sunt avantajoase pentru toate buzunarele.

Preturi accesibile

Pentru colantarea integrala a unui autoturism de clasa mica precum Honda Jazz, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta clientii trebuie sa pregateasca 890 de lei, insa suma poate sa creasca in functie de tipul autocolantului preferat. La mare cautare in 2016 au fost albul perlat si negrul mat, insa clientii au la dispozitie o gama foarte variata de nuante din care sa aleaga, multumindu-i chiar si pe cei mai pretentiosi dintre acestia. Pentru o masina din clasa medie, tariful este de 1190 de lei la www.autoprint.ro , in timp ce pentru masinile mari pretul e de 1490 lei.

Diversitate

Aceasta suma este mult mai mica decat cea necesara pentru vopsirea integrala a unui autoturism, procedura pentru care se percepe minim 1.000 de euro. Mai mult, clientii nu mai sunt nevoiti sa astepte cateva zile pana cand vopseaua sa se usuce complet, deoarece colantarea necesita cateva ore. Si stickerele auto sunt la mare cautare, pe site fiind disponibile o multime de variante. In plus, toate produsele si serviciile oferite de Auto Print sunt de calitate si promit o lunga durata de viata. Pentru colantari, foliile utilizate pot rezista de la 2 pana la mai mult de 5 ani, preturile fiind influentate de aceasta caracteristica, ce permite soferilor sa faca economii importante, dar si schimbari ori de cate ori isi doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu