marți, 20 iunie 2017

De unde putem cumpara un smart watch performant?



Evolutia tehnologica a permis ca orice persoana sa isi permita in ziua de azi sa fie la curent cu cele mai noi gadgeturi la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, din colectie nu trebuie sa lipseasca un smart watch iuni.ro menit sa usureze nenumarate activitati, dar sa aduca si mai mult confort. Aceste dispozitive au incorporate nenumarate functii, insa cel mai important este faptul ca pot fi preluate si initiate apeluri direct de la incheietura mainii. La fel de simplu este si pentru utilizatori sa fie la curent cu toate mesajele si notificarile venite de pe retelele de socializare precum Facebook, Instagram sau Twitter. 

Mai multa discretie

Un smartwatch este ideal intrucat aceste mesaje sau notificari pot fi urmarite intr-un mod foarte discret, aspect esential in anumite situatii precum sedinte sau intalniri importante. Si soferii au de castigat pentru ca nu mai au nevoie de o casca sau de Bluetooth-ul masinii, datorita microfonului si speaker-ului incorporate si se poate vorbi direct de la incheietura mainii, sunetul fiind foarte clar.

Autonomie

Capacitatea bateriei variaza de la un model la altul de smart watch iuni.ro, insa media este de 500 mAh, ceea ce presupune ca dispozitivul va putea folosit circa 4 zile sau mai putin, in functie de intensitatea utilizarii. In schimb, acestea se incarca imediat, in doar 3-4 ore, printr-un cablu obisnuit microUSB, astfel ca totul este foarte confortabil.

De unde cumpar?

Astfel de gadget-uri se gasesc doar la un click distanta la iUni, un magazin online bine dotat, unde preturile sunt prietenoase cu toate buzunarele, iar gama este suficient de variata pentru a indeplini preferintele tuturor. Mai mult, se asigura si livrare gratuita la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. Totusi, clientii au si ocazia de a testa produsele in cadrul showroom-ului din Bucuresti, pentru a fi siguri ca achizitioneaza dispozitivul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu