luni, 19 iunie 2017

Pe WallBiz se pot promova firmele de termoizolatii



Internetul a simplificat nenumarate lucruri, devenind o importanta sursa de informare pentru persoane de toate varstele. De asemenea, este mult mai usor sa se gaseasca cei mai buni specialisti atunci cand este nevoie de un anumit produs sau serviciu, fara a mai fi necesara apelarea la varianta clasica: cunostintele sau ziarele. Insa totul este si mai simplu daca ne orientam catre un portal de afaceri precum WallBiz, unde sunt adunate nenumarate companii la un loc. Asadar, cine cauta firme termoizolatii prin WallBiz sau altele din domenii precum cultura, arta, sport, food, drinks, turism si nu numai, le va gasi in doar cateva minute.

Mai simplu 

In schimb, si aceste firme au de castigat intrucat datele lor de contact, alaturi de produsele si serviciile
propuse sunt vizibile in fata tuturor utilizatorilor, astfel ca este mai usor sa gaseasca atat clienti, cat si furnizori, parteneri sau chiar investitori. De asemenea, prin inscrierea in catalog se pot imbunatati performantele din punct de vedere SEO, ceea ce presupune ca atunci cand sunt cautate pe Google anumite cuvinte cheie, propriul site sa fie afisat pe o pozitie superioara. Categoriile sunt foarte variate, dar si impartite in mai multe subcategorii, motiv pentru care orice companie isi va gasi locul potrivit unde sa se inscrie.

Preturi bune

Un avantaj important pentru aceste firme termoizolatii prin WallBiz sau toate celelalte care se inscriu in portal, este faptul prima luna este gratuita, astfel ca poate fi testat sistemul, urmand ca mai apoi sa existe posibilitatea optarii pentru alte pachete contracost. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar este pachetul de 90 de zile, pentru care se plateste doar 150 de lei, insa foarte cautat este cel de 180 de zile, la doar 250 de lei, in timp ce performantele pot fi atinse si cu pachetul de 360 de zile, accesibil la 450 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu